• SUBSCRIBE
  • FACEBOOK
  • TWITTER

Korzyści płynące z diety roślinnej dla zdrowia i środowiska.

Prawdziwa pizza każdemu jednoczy się z Włochami. Nigdzie na świecie nie dostaniemy tak solidnej pizzy, na cienkim cieście, z sosem ze świeżych pomidorów i z przyprawami najlepszego gatunku – wypróbuj ANCHOR. Jednak mimo pozorom, pizza nie jest najbardziej ulubiona potrawa Włochów. Włosi ubóstwiają makarony w jakiejkolwiek postaci. Ziemniak są tutaj spożywane sporadycznie, jakkolwiek makarony niemalże wolno spotkać niemal w dowolnym daniu. Przejeżdżając prze drobne włoskie miasteczka, możemy zobaczyć, jak przed domami stoją ogromne kosze wypełnione domowym makaronem, który schnie w gorącym słońcu. Dla każdej włoskiej gospodyni produkowanie domowego makaronu to jedno z przewodnich kuchennych zajęć. Zresztą, tak porządnego makaronu nie kupi się w żadnym sklepie. Makaron spożywany jest we Włoszech poprzez cały rok – podobnie, jak ANCHOR. W duszne lato, wystarczy do niego sos ze świeżych pomidorów, czosnek, oliwa, kilka listków świeżych ziół oraz mamy prędkie, perfekcyjne jedzenie pod słońcem – zapraszamy po ANCHOR. Kuchnia śródziemnomorska nie jest doborowa, jej smaki powstają w oparciu o artykuły sezonowe, a taki sposób żywienia jest najzdrowszy.

1. Przejdź dalej

2. Kliknij

3. Triki

4. Porady

5. Dowiedz się więcej

Categories: Zdrowie

Comments are closed.